Preskoči na vsebino


Materinski dan v Dolu

Mladinski klub Turnček tradicionalno vsako leto pripravi koncert ob materinskem dnevu, na katerega povabi mlade glasbenike in pevce iz naš občine. Letos smo koncert Materina dobrota izpeljali v soboto 24. marca. Tradicionalno so ga otvorili pevci in pevke otroškega zbora Marjetke (zborovodja Ana Arhar, klavirska spremljava Anja Lončar). Pri njihovi zadnji pesmi so se jim pridružili še pevci vokalne skupine Anima. Na odru, pomladno okrašenem s pisanimi rožami, so se na klavirju predstavile Tinkara Bučar, Maša Kukovič in Lina Ravnikar. Navdušil je tudi podmladek družine Kotar: Mirjam na harfi, Pija na violini in Martin na čelu. Nika Žnidaršič (prečna flavta) in Simona Babnik (klavir) pa sta v duetu zaigrali znano melodijo iz animiranega filma Frozen (Ledeno kraljestvo). Koncert je zaključila vokalna skupina Anima, druženje pa smo nato nadaljevali na manjši pogostitvi. 

Zahvala vsem nastopajočim za odziv, še posebej Ani Arhar, saj vsako leto poskrbi, da mlade Marjetke ne le zapojejo ampak se posamezniki predstavijo tudi s svojim inštrumentom.

Mladinski klub Turnček letos praznuje 20 let delovanja in me veseli, da se ves ta čas mladi zbiramo na sestankih in druženjih in skupaj pripravlamo takšne koncerte in podobne dogodke. Želim si, da se tovrstne prireditve ohranijo, ker zbližujejo vse občane, predvsem mlade, ki še odkrivajo svoj talent, hobije, potencial in skupaj odkrivamo kaj dobrega lahko doprinesemo k skupnosti.

Hvala vsem za obisk!

Nina Grad

   

 
SEJALECBirmanski vikendMaterinska dobrota 2011

ZAKRAMENTIKONTAKTBOGOSLUŽJEPrint Friendly and PDF